Terrasser og carporte
 • Hjem
 • Terrasser og carporte

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et tilbud!  Få det uderum, du drømmer om.

  Kvalitetsbevidst tømrer til alsidige udendørsopgaver i København

   

  Kom ud i haven

  Noget af det bedste ved mit arbejde som tømrer er at arbejde udendørs. Jeg nyder den friske luft og at arbejde med de stærke materialer. Det kan hjælpe dig og familien til at bruge haven mere, hvis den bliver gjort pæn og anvendelig.

  Måske får du slet ikke haven brugt? Hvad end det er en træterrasse, et skur, hegn eller en carport i træ, der skal til for at skabe de rigtige rammer, kan jeg hjælpe.

  Gør haven til en del af hjemmet

  Med en træterrasse kan du forlænge hjemmets kvadratmeter med en udendørs udvidelse. En træterrasse i de skønne omgivelser, der findes i og omkring København, kan give mere værdi til huset og ændre husets udtryk. Ved alle projekter, også dem udenfor, kan jeg stå for hele processen, med alt fra nedrivning af eventuelt eksisterende, til indkøb af materialer og et færdigt projekt.

  Det kan også være de mindste tilføjelser til haven, der gør, at du får mere glæde af den, især hvis du ligesom mig nyder at være udenfor.

  Skal du have anlagt træterrasse eller hjælp til andre udendørs tømreropgaver i København og omegn? Ring og fortæl, hvordan jeg kan hjælpe dig til den have, du drømmer om.

   

  Hvorfor vælge os til din tømreropgave

   

  Kvalitet og faglig stolthed

  Jeg er uddannet tømrermester, og jeg elsker mit arbejde. Det kan du se både i processen og i det færdige projekt.

  En transparent proces

  Det er vigtigt for mig, at mine kunder får en god oplevelse med processen, det sikrer tilfredse kunder, og at jeg kan gøre mit arbejde ordentlig. Jeg skaber tillid

  Tilfredse kunder

  Det vigtigste for mig i mit arbejde som tømrer er at sikre mine kunder det bedste resultat. Jeg værdsætter relationen til mine kunder, og netop det er en af årsagerne til, at jeg har valgt at være selvstændig.

  Få et uforpligtende tilbud

  Mangler du en kvalitetsbevidst tømrermester i København, eller omegn Ring og få en snak med mig om dine drømme eller udfordringer.

  Telefon: 50 69 92 89
  Mail: toemrer@bertramhjorthoej.dk