Gulve og lofter
 • Hjem
 • Gulve og lofter

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et tilbud!  Tømrerhjælp til gulv og loft i boligen eller i erhvervslokalerne

  Gå ikke på kompromis med kvaliteten, vælg en faglært tømrer til indvendig renovering

   

  Et godt fundament for et slidstærkt hjem

  Et hus eller lejlighed bliver først et hjem, når det er fyldt med møbler og mennesker. Før det bliver muligt, skal der være styr på stedets største flader; gulve og lofter. Et slidstærkt gulv kan holde sig pænt i mange år, og et pænt gulv kræver viden om materialer og håndværket i at lægge det.

  Hjemmets største flader: gulve og lofter

  Gulve og lofter er hjemmets største flader og måske et uoverskueligt projekt. Skal du have professionel tømrerhjælp til nye gulve og lofter? Jeg arbejder med alt fra massive gulve og klikgulve i både træ, laminat og lamelparket. Til opsætning af lofter har jeg erfaring med både gipslofter og akustikloft, blandt andet Troldtekt.

  En helhedsløsning, der binder hjemmet sammen

  Nye gulve og lofter kan give et hjem et helt nyt udtryk. Det kan binde hjemmet sammen eller skabe en spændende indretning. Fordelen ved at få Bertram Hjorthøj til at stå for gulv og loft i dit hjem, sommerhus eller lignende er, at du får en helhedsløsning. Jeg kan tage det gamle ned, bestille og lægge/opsætte nyt.

  Trænger boligen i København, Ballerup, Roskilde eller Herlev til nyt gulv eller loft? Ring til mig, og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.

   

  Hvorfor vælge os til din tømreropgave

   

  Kvalitet og faglig stolthed

  Jeg er uddannet tømrermester, og jeg elsker mit arbejde. Det kan du se både i processen og i det færdige projekt.

  En transparent proces

  Det er vigtigt for mig, at mine kunder får en god oplevelse med processen, det sikrer tilfredse kunder, og at jeg kan gøre mit arbejde ordentlig. Jeg skaber tillid

  Tilfredse kunder

  Det vigtigste for mig i mit arbejde som tømrer er at sikre mine kunder det bedste resultat. Jeg værdsætter relationen til mine kunder, og netop det er en af årsagerne til, at jeg har valgt at være selvstændig.

  Få et uforpligtende tilbud

  Mangler du en kvalitetsbevidst tømrermester i København, eller omegn Ring og få en snak med mig om dine drømme eller udfordringer.

  Telefon: 50 69 92 89
  Mail: toemrer@bertramhjorthoej.dk