Døre & vinduer
 • Hjem
 • Døre & vinduer

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et tilbud!  Giv huset nyt liv med udskiftning af døre og vinduer

  NYE DØRE OG VINDUER København

   

  Udskiftning af døre og vinduer giver værdi

  Hvis du en dag prøver at tælle, hvor mange gange i løbet af en dag du åbner og lukker hjemmets døre eller vinduer, kan du få et lille indblik i, hvor vigtige funktioner de har. Men de spiller også en væsentlig rolle for, hvordan huset eller lejligheden ser ud, og for varmeregningen.

  Nye vinduer er en gave til budgettet

  Hvis de eksisterende vinduer og døre er gamle og slidte, kan det blive dyrt, fordi varmen siver ud eller ikke holdes tilstrækkeligt inde. Det kan derfor på sigt blive en gave til budgettet med en udskiftning af vinduer og/eller døre.

  Jeg har blandt andet erfaring med reparation eller udskiftning af vinduer og døre i etplanshuse, kolonihavehuse og sommerhuse, og alt fra vinduer i træ og træalu og døre i massivt træ eller lamelopbyggede.

  Rådgivning og en rigtig løsning

  For at nå i mål med et resultat, som jeg vil stå ved, og som kunden er glad for, tager jeg altid ud og ser projektets omfang, inden jeg giver et tilbud. Herefter rådgiver jeg altid på et fagligt oplyst grundlag i forhold til, hvad den bedste løsning vil være.

  Trænger dine døre og vinduer til reparation eller udskiftning af en kompetent tømrermester? Ring og fortæl, hvordan jeg kan hjælpe dig.

   

  Hvorfor vælge os til din tømreropgave

   

  Kvalitet og faglig stolthed

  Jeg er uddannet tømrermester, og jeg elsker mit arbejde. Det kan du se både i processen og i det færdige projekt.

  En transparent proces

  Det er vigtigt for mig, at mine kunder får en god oplevelse med processen, det sikrer tilfredse kunder, og at jeg kan gøre mit arbejde ordentlig. Jeg skaber tillid

  Tilfredse kunder

  Det vigtigste for mig i mit arbejde som tømrer er at sikre mine kunder det bedste resultat. Jeg værdsætter relationen til mine kunder, og netop det er en af årsagerne til, at jeg har valgt at være selvstændig.

  Få et uforpligtende tilbud

  Mangler du en kvalitetsbevidst tømrermester i København, eller omegn Ring og få en snak med mig om dine drømme eller udfordringer.

  Telefon: 50 69 92 89
  Mail: toemrer@bertramhjorthoej.dk

  Opførsel af drivhus i tømmer med genbrugte vinduer