Køkkenmontage
 • Hjem
 • Køkkenmontage

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et tilbud!  Køkken i Herlev
  Køkken i Herlev

  Slip for alt bøvl med køkkenet, få professionel hjælp til køkkenmontage

  Køkkenmontage i og omkring København

   

  Én opgave mindre i køkkenet

  I mange hjem bliver der brugt rigtig meget tid i køkkenet, som ofte kan være samlingspunktet for familien. Lad mig stå for opsætning af dit nye køkken, så sørger jeg for, at det er gjort ordentligt. Jeg dækker tømreropgaver i og omkring København, Roskilde, Ballerup og Herlev.

  Jeg klarer alt inden for køkkenmontage, blandt andet hvis du står med et nyt, usamlet køkken, en bordplade, der skal tilpasses eller en renovering af et eksisterende køkken.

   

  Ordentligt håndværk kræver tid

  Det er vigtigt, at et køkken er sat ordentligt op, og at tingene er i vatter. Men det kræver også tid, og her er det en af mine største prioriteter som tømrermester, at alt er, præcis som det skal være, når jeg afslutter projektet.

  Jeg kan ikke klare alt, men hele køkkenmontagen kan du trygt overlade til mig. Hvis du mangler andre fagfolk til at gøre køkkenet helt færdigt, anbefaler jeg gerne de rigtige fagpersoner eller sender dig i den rigtige retning.

  Tog du munden for fuld, da du bestilte køkken og tænkte, at du lige hurtigt kunne sætte det op? Ring til mig og lad os få en snak om, hvordan vi får gjort dit køkken klar til madmagi.

  Hvorfor vælge mig til din tømreropgave

   

  Kvalitet og faglig stolthed

  Jeg er uddannet tømrermester, og jeg elsker mit arbejde. Det kan du se både i processen og i det færdige projekt.

  En transparent proces

  Det er vigtigt for mig, at mine kunder får en god oplevelse med processen, det sikrer tilfredse kunder, og at jeg kan gøre mit arbejde ordentlig. Jeg skaber tillid

  Tilfredse kunder

  Det vigtigste for mig i mit arbejde som tømrer er at sikre mine kunder det bedste resultat. Jeg værdsætter relationen til mine kunder, og netop det er en af årsagerne til, at jeg har valgt at være selvstændig.

  Få et uforpligtende tilbud

  Mangler du en kvalitetsbevidst tømrermester i København, eller omegn Ring og få en snak med mig om dine drømme eller udfordringer.

  Telefon: 50 69 92 89
  Mail: toemrer@bertramhjorthoej.dk